Nya kliniska arbetsstationer lanseras

Medirum lanserar tillsammans med vår partner Alphatron Medical Innovations en helt ny serie av den så populära vagnen AMiS Carestation 60.

AMiS Carestation 60 är en modulbaserad datorvagn för sjukvården. Vagnen har sålts i över 6500 exemplar i Europa och i Sverige har några av de största regionerna valt att arbete med just AMiS.

För att svara på alla behov som finns inom framtidens moderna sjukvård lanseras nu uppföljarna till Carestation 60.
AMiS PRO & AMiS X

AMiS PRO är en fullt integrerad klinisk arbetsstation med medicinhantering och integrerad utrustning så som Vital parametrar och EKG. Vilket gör att det blir sjuksköterskans naturliga partner under alla arbetsplats. Vi har lagt speciellt stort fokus på ergonomi, där exempelvis skärmen kan snurras i 180 grader samt enkelt justeras i höjdled får att underlätta arbete vid touch-skärmar. Vidare finns det mycket förvaringsyta för läkemedel samt en enkelheten att integrera sjukhuset utrustning.

AMiS X är en light version av PRO versionen för de som önskar en mobil datorvagn i absolut toppklass, men samtidigt vill ha möjlighet att integrera delar av sina utrustning som till exempel en säker läkemedelshantering med spårbarhet.

AMiS X & AMiS PRO finns tillgängliga för demo omgående.
Du hittar kontaktuppgifter för att boka en demo här.